Varför är det här bra reklam?

by Per Robert Öhlin on January 11, 2011

Professionell copywriting med Per Robert Öhlin

Anmäl dig till min nya distanskurs i copywriting så får du veta mer.

Professionell Copywriter är en distanskurs över tio veckor i Batteris regi. Vill du vässa ditt skrivande och tänkande tycker jag du ska hänga på. Efter drygt tjugofem års daglig träning av att skriva kort, långt, roligt, spännande, lättsamt eller seriöst om allt från köttbullar till finansiella tjänster känner jag att det är dags att dela med mig av mina erfarenheter.

Kursens syftar till att utveckla din förmåga att föra ut ett budskap genom flera olika medieplattformar, som tv, radio, print, digitala medier, direktreklam, butiker, pr, säljbrev, kund- och medlemstidningar, samt att forma dynamiska varumärkesmanifest.

Kursen innehåller fyra moment. (Med reservation för smärre ändringar.)

1. Att tänka på innan du skriver (4 brev)

2. Lär dig konsten att förföra (4 brev)

3. Konsten att fängsla dina läsare (19 brev)

4. Bli mer kreativ (3 brev)

Vi startar med ett halvdagsseminarium 18 februari (första kursbrevet 21 februari). I kursen ingår också fem större uppgifter som vi diskuterar både gemensamt och individuellt i vårt virtuella klassrum. Anmäler du dig innan den sista januari får du min senaste bok Den mentala orgasmen utan extra kostnad.

{ 3 trackbacks }

Här är dagens 4 bästa nyheter: | Pers Värld
January 14, 2011 at 12:33 am
wine tasting
August 4, 2017 at 3:41 pm
People think
August 10, 2017 at 6:54 pm

{ 1 comment… read it below or add one }

Per T January 13, 2011 at 11:56 pm

Jiihaaa!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: