Morsning och goodbye.

by Per Robert Öhlin on March 2, 2012

 

Att jobba med Mine goes to eleven har varit både roligt och intressant. Mitt mål har varit att inspirera dig som läsare. Vad som slagit mig så här efteråt var att också jag fick en del nya insikter på kuppen.

Men sedan ett år har mitt intresse dock riktats åt andra håll. En ny bok skulle skrivas. Andra åtaganden som inte hörde till den normala jobbagendan tog tid. Så bloggen föll i dvala.

Nu när jag snart är aktuell med en ny bok beslutade jag att starta en tillhörande blogg. Nu med en lite tajtare inriktning. Den här gången ska det handla om STORA idéer. Idéer som berättar. Som inspirerar. Som smittar. Och som bygger framgångsrika märken. Jag tänker mig att den är till för att ta vid där boken slutar. Den ersätter inte den här bloggen (som kommer att finnas kvar). Jag ser den som ett komplement.

Boken ser du på bilden. Den nya bloggen hittar du här.

Hoppas vi ses där.

Ha en bra dag,
Per.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: